Cautare

665 de rezultate pentru "com sanmartin bihor" (3.83 secunde)
Cristiana Bigan, director executiv al OJPC Bihor, ne-a comunicat ca, in timpul actiunii tematice, OJPC Bihor a controlat 17 agenti economici, constatand abateri la noua dintre acestia.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC Bihor, ne-a informat ca s-au constatat abateri privind informarea consumatorilor la 806 agenti economici, reprezentand 67,62 % din totalul controlat: ... In timpul actiunii de verificare, OJPC Bihor a controlat agenti economici, constatandu-se abateri la 33 dintre ei.
SC Electrica Transilvania-Nord SA - SDFEE Oradea promoveaza si anul acesta lucrari de electrificari si extinderi retele electrice in mai multe localitati din judetul Bihor.
Conform programului Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor privind tematicile de control pe trimestrul II, in perioada 3-14 aprilie, inspectorii OJPC Bihor au desfasurat o actiune de verificare a respectarii prevederilor legale privind denumirea, marcarea compozitiei fibroase si etichetarea produselor textile.
Smaranda Scridon, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, face unele precizari in legatura cu platile dispuse gresit de contribuabili, pentru sursele "Contributii la asigurari sociale de sanatate datorate de persoanele aflate in somaj" si "Contributia individuala de asigurari sociale de sanatate datorata de persoanele care beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului" suportate de stat.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au desfasurat o actiune de verificare a modului in care sunt respectate prevederilor legale privind etichetarea materialelor utilizate la producerea principalelor componente ale articolelor de incaltaminte destinate vanzarii.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au efectuat un control pentru verificarea modului de respectare a prevderilor legale privind calitatea, modul de comercializare si etichetare a fainii de grau.
Camera de Comert si Industrie Bihor, in colaborare cu compania Kompass, a organizat, ieri, la sediul CCI Bihor, un seminar cu tema "Impactul serviciilor internet in dezvoltarea si integrarea IMM-urilor in circuitul economic national si european".
Aurel Indrie, directorul executiv adjunct al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bihor, ne-a declarat, ieri, ca normele de igiena mentionate mai sus vor fi valabile pentru toti comerciantii de carne si produse din carne, nu numai pentru carmangerii.
Nu este prima data cand se intampla aceasta bulibaseala", spune Loredana Suta (foto), purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial de Munca Bihor. ... Indemnizatia de somaj se calculeaza procentual, 75%, din 3.300.000", spune Viorica Voichita de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bihor.
Potrivit datelor furnizate de Frac Vasile, reprezentantul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, la nivelul judetului Bihor exista sapte astfel de antrepozite fiscale autorizate mari si 63 de antrepozite mici, infiintate in jurul cazanelor de palinca comunale.
Diana Pop, presedintele Sindicatului "Finante Bihor", afiliat la "Sed Lex", ne-a comunicat ca a fost luata in discutie si actiunea Guvernului de a reduce cu 25% functiile publice, urmand ca in cadrul aceleiasi echipe sa se discute si acest aspect.
Ioan Mintas, presedintele CLIPMM Bihor, prezent la lansare, ne-a informat ca, intr-o perioada in care se fac referiri din ce in ce mai frecvente la si despre IMM-uri, in care se elaboreaza si se publica numeroase materiale, aparitia Cartei Albe a IMM din Romania naste cel putin o intrebare:
Dupa patru runde de licitatie organizate de DGAMC nu s-a reusit cea mai mare privatizare din judetul Bihor. ... Descrierea datelor tehnice si a starii fizice a bunurilor se regasesc in raportul de evaluare, care se gaseste la sediul DGFP Bihor.
Diana Popa, presedintele Sindicatului "Finante Bihor", ne-a comunicat ca liderul Cartel Alfa nu cunoaste faptul ca functionarii publici au un statut special si nu poate incheia "contract individual de munca", ei sunt numiti in functia publica, depun juramant de credinta pe baza unui ordin de numire si exercita prerogative de putere publica.
Smaranda Scridon, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, ne-a comunicat ca, potrivit Ordinului Ministrului Finantelor Publice 1.346/2006, asocierile si alte entitati fara personalitate juridica, inregistrate in evidentele fiscale, au obligatia sa solicite organelor fiscale modificarea domiciliului fiscal, in vederea eliberarii certificatului de inregistrare continand adresa noului domiciliu fiscal.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor, impreuna cu un echipaj al Jandarmeriei Bihor, au efectuat, in noaptea de sambata spre duminica, mai multe controale in barurile si cluburile de noapte din Oradea.
Patronatele bihorene sunt nemultumite de noile modificari Dan Octavian, directorul general al Federatiei Patronilor Bihor, ne-a declarat ca patronii pe care FPB ii reprezinta nu sunt de acord cu modificarile aduse Legii 441.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC Bihor, ne-a comunicat ca, in perioada 26 ianuarie-1 martie, OJPC Bihor a verificat 67 de operatori economici si s-au aplicat amenzi la 25 dintre acestia, in valoare de 68.000 de lei.
In conformitate cu Programul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, inspectorii OJPC Bihor au efectuat, luna trecuta, o actiune de control referitoare la respectarea prevederilor legale privind protectia consumatorilor la incheierea contractelor de credit si de leasing.
google-analytics.com